POŽAREVLjANIN TEŠKO POVREĐEN U UDESU U AMERICI: Hitno mu treba novac za...

POŽAREVLjANIN TEŠKO POVREĐEN U UDESU U AMERICI: Hitno mu treba novac za lečenje

Milan Filipović nema zdravstveno osiguranje, pa je za njegovo lečenje neophodno što pre sakupiti 100.000 dolara

Milan Filipović iz Požarevca, koji već pet godina živi u Americi, teško je povređen u saobraćajnom udesu u Medisonu, glavnom gradu države Viskonsin, gde se trenutno nalazi na lečenju.

U udesu koji se dogodio 12. januara ove godine, on je zadobio tešku povredu mozga i desne noge. Lekari kažu da će njegov oporavak u Centru za rehabilitaciju trajati bar šest meseci, uz još dve operacije na nozi.

Pošto Milan nema zdravstveno osiguranje, za njegovo lečenje u UW Hospital u Viskonsinu, neophodno je sakupiti 100.000 dolara.

Njegovi roditelji i brat nisu u mogućnosti da sami podmire tolike troškove, pa su pokrenuli humanitarnu akciju i osnovali fond za oporavak, u koji se mogu uplaćivati donacije. Svi koji žele da pomognu, mogu to da učine preko sajta www.gofundme.com, na kojem se stanje uplata objavljuje iz minuta u minut.

3 KOMENTARA

  1. ja pregleda sve novine americke iz viskonsina glavnog grada i nigde ne nadjoh njegovu SAOBRACAJNU NESRECU cak sam pregledao i izvestaj policije od nove godine pa do danasnjeg datuma nigde nista gde je on to nastradao?ako neko ima vise podataka objavite HVALA?BILLY

    • Sleteo sa staze tokom skijanja, polomio noge, ima teske povrede mozga. Bio je u komi, sadje stabilno, ali ga ceka dug i tezak oporavak.

  2. Sleteo sa staze tokom skijanja, polomio noge, ima teske povrede mozga. Bio je u komi, sadje stabilno, ali ga ceka dug i tezak oporavak.

KOMENTARIŠI