Milan Filipović iz Požarevca, koji već pet godina živi u Americi, teško je povređen u saobraćajnom udesu u Medisonu, glavnom gradu države Viskonsin, gde se trenutno nalazi na lečenju.

U udesu koji se dogodio 12. januara ove godine, on je zadobio tešku povredu mozga i desne noge. Lekari kažu da će njegov oporavak u Centru za rehabilitaciju trajati bar šest meseci, uz još dve operacije na nozi.

Pošto Milan nema zdravstveno osiguranje, za njegovo lečenje u UW Hospital u Viskonsinu, neophodno je sakupiti 100.000 dolara.

Njegovi roditelji i brat nisu u mogućnosti da sami podmire tolike troškove, pa su pokrenuli humanitarnu akciju i osnovali fond za oporavak, u koji se mogu uplaćivati donacije. Svi koji žele da pomognu, mogu to da učine preko sajta www.gofundme.com, na kojem se stanje uplata objavljuje iz minuta u minut.

3 KOMENTARA

  1. ja pregleda sve novine americke iz viskonsina glavnog grada i nigde ne nadjoh njegovu SAOBRACAJNU NESRECU cak sam pregledao i izvestaj policije od nove godine pa do danasnjeg datuma nigde nista gde je on to nastradao?ako neko ima vise podataka objavite HVALA?BILLY

    • Sleteo sa staze tokom skijanja, polomio noge, ima teske povrede mozga. Bio je u komi, sadje stabilno, ali ga ceka dug i tezak oporavak.

  2. Sleteo sa staze tokom skijanja, polomio noge, ima teske povrede mozga. Bio je u komi, sadje stabilno, ali ga ceka dug i tezak oporavak.

KOMENTARIŠI