Požarevljanin UHAPŠEN kao na filmu – Krao automobile, prekucavao serijske brojeve, promenio...

Požarevljanin UHAPŠEN kao na filmu – Krao automobile, prekucavao serijske brojeve, promenio svoje ime

Policija je u nedelju 27. maja u Trstu sprovela akciju pretresa u Ulici Bajamonti tražeći dokaze za nekoliko krađa automobila koje su se desile u Monfalkonu

Policija u Trstu uhapsila je Dragana A. (50) iz Požarevca zbog sumnje da je izvršio više krađa u Italiji.

Policija je u nedelju 27. maja u Trstu sprovela akciju pretresa u Ulici Bajamonti tražeći dokaze za nekoliko krađa automobila koje su se desile u Monfalkonu. Na zadnjoj strani zgrade, u jednoj garaži, naišli su na auto koji je bio prijavljen da je nedavno ukraden. Proverom tablica došli su do saznanja da su falsifikovane, piše Kurir.

– Policija je nakon otkrivanja ukradenog auta ostala u zasedi. Kada se uveče Dragan vratio u garažu, inspektori su uleteli unutra za njim i uhapsili ga. Pretresom garaže policija je pronašla još jedan ukradeni auto na kome su bile postavljene lažne tablice, brave automobila, ključeve za paljenje auta, razne ploče s prekucanim brojevima šasija, brojne alate i elektronske uređaje za otvaranje automobila, falsifikovane italijanske i srpske registarske tablice, kao i ploče s prekucanim brojevima motora – preneli su mediji.

Italijanska policija veruje da je Dragan A. automobile ukradene u Italiji preprodavao u Srbiji, a da je na njima prethodno prekucavao brojeve šasija i motora, i da je sa srpskim registarskim tablicama koje je postavljao na njih izlazio iz Italije. Policija je utvrdila da je Dragan A. pod drugim imenom već imao zabranu ulaska na teritoriju Italije.

KOMENTARIŠI