Kladilac iz Požarevca besprekorno pogađao prelaze na Bosforu.

Nema za ovog kladioca iz Požarevca tajni u turskom fudbalu. On ga je ovim tiketom doktorirao! Kako drugačije objasniti činjenicu da je pogodio čak četiri prelaza u jednom kolu u Turskoj, a tome je pridodao još jedan prelaz, iz Saudijske Arabije, na Al Hilal – Al Tavon.

Bašakšehir i Galatasaraj bili su u nedelju favoriti, naš igrač ih je gađao „iz iksa“ i pogodio, pomenuti Al Hilal takođe, a Manisu je protiv Balikšehira pogodio iz keca u kec.

Čekao se, dakle, Osmanli u ponedeljak, koji je dočekao Akhisar, a i ovde je naš igrač gađao iz iksa u keca. Bilo je dosta preokreta na ovom meču, Osmanli je poveo, a gosti izjednačili u 36. minutu, što je donelo potrebni iks na poluvremenu. U nastavku isti scenario: 2:1, pa 2:2, i onda gol Umara Aminua za 3:2. Ispostavilo se da je taj gol na kraju doneo veliki dobitak.

Foto: MOZZART

Na uloženih 200 dinara s kvotom 2.151 dobitak iznosi sjajnih 443.295 dinara, uključujući i MOZZART BONUS u iznosu od 12.911 dinara, odnosno 3% na pet odigranih parova bez igre konačan ishod.

KOMENTARIŠI