Imajući u vidu da je ovo najuspešniji dečiji šou, Zvonko nije imao ništa protiv da se njegova ćerka pojavi upravo na velikoj sceni ovog takmičenja.

Emilija Mitrović je oduševila region učešćem u najgledanijem šou programu “Pinkove zvezdice” jer je na veliku scenu donela džez zvuk i potpuno drugačije nastupe.

Ova četrnaestogodišnja devojčica iz Požarevca je svojom prelepom bojom glasa i istančanim ukusom za muziku osvojila žiri, a njen tata Zvonko Mitrović kaže da džez muziku sluša gotovo od rođenja.

Hajde da ne preteram, ali od četvrte-pete godine je počela da peva. Kada je krenula u muzičku školu, postala je solista. Praktično od rođenja sluša džez muziku, klasiku i evergrin hitove. Otkako je bila beba, ja sam svirao gitaru pored nje – rekao je Zvonko i dodao:

Ona ima svoj put, već je velika, ali je moj muzički ukus dosta uticao na nju. Neobična je upravo zato što peva takvu vrstu muzike.

Odluka da se prijavi za “Pinkove zvezdice” je bila samo Emilijina, a imajući u vidu da je ovo regionalni i najuspešniji dečiji šou, Zvonko nije imao ništa protiv da se njegova ćerka pojavi upravo na velikoj sceni ovog takmičenja.

Sve je ona smislila, a ja sam tu da joj budem vetar u leđa. ‘Pinkove zvezdice’ su jedna divna emisija, pristojna, tako da nisam imao ništa protiv da učestvuje – rekao je Emilijin tata.

Emilija Mitrović

S obzirom na to da se i on bavi muzikom, Zvonku nije bilo teško da da sve od sebe da unapredi Emilijin talenat.

U svemu tome, najteže je ne dozvoliti da se dete odlepi od zemlje, sve ostalo nije teško. Ona je pametna devojčica, stvarno je lepo vaspitana. Valjda se tako rodila, ona je blago – rekao je Zvonko.

On je veoma ponosan na njeno učešće, a takve su i reakcije njihove okoline.

Zadovoljan sam, da mi je neko pričao da će stići ovako daleko, ne bih verovao. Svi su oduševljeni, podržavaju je svi drugari u školi. Tek sad su počeli da je prate, javljaju joj se ljudi sa svih strana Srbije i sveta – rekao je Zvonko za kraj.

KOMENTARIŠI