POŽAREVLJANKA imala najgori nastup IKADA na Zvezdama Granda

POŽAREVLJANKA imala najgori nastup IKADA na Zvezdama Granda

Emina Sali Životić (28) iz Požarevca mogla bi da ponese titulu za najgori nastup otkad se emituju "Zvezde Granda". Kandidatkinja je toliko loše pevala da je žiri pomislio da je u pitanju skrivena kamera.

Emina je najpre otpevala Severininu pesmu “Dobrodošao u klub”, pa Cecin “Autogram”. Iako je od početka bilo jasno da neće proći dalje, Lukas i Karleuša su joj dali podršku kako bi čuli i drugu pesmu. Marija je najpre virila iza zida, a onda ga je i ona spustila.

Pevala sam dosta slabije nego inače, vežbala sam. Pevam tek tri meseca – rekla je takmičarka, a potom je žiri počeo da je ismeva.

Pa ti pevaš kao zmaj, za tri meseca! Ti ubijaš! – dobacila je Šerifovićeva, a Lukas se nadovezao:

– U prvoj pesmi osim prve i druge strofe, te prvog refrena, koji nisu bili dobri, ni drugi refren nije bio dobar. U drugoj pesmi sam prepoznao da je Ceca tek kad si rekla “autogram”. Spustio sam zid da vidim o čemu se ovde radi, mislio sam da je krivena kamera. Ti pojma nemaš. Ni za tri meseca, ni za 33 godine. Radi nešto drugo, ti si totalni antitalenat za pevanje. Ovo stvarno nema veze s mozgom, nijedan ton nisi pogodila – bio je oštar Aca.

Bekuta je, pak, verovala da je trema učinila svoje, uz objašnjenje da je Emina dobro otpevala prva tri stiha.

KOMENTARIŠI