PREDIVAN DAN ZA NAMA! Jesenji sumrak nad gradom! Pogledajte kako nas vreme...

PREDIVAN DAN ZA NAMA! Jesenji sumrak nad gradom! Pogledajte kako nas vreme očekuje!

Današnji dan bio je pravi nedeljni porodični dan u Požarevcu. Mnogi roditelji su prošetali svoju decu, ljudi su se družili, bili nasmejani i većina Požarevljana je iskoristila ovaj nedeljni dan sa temperaturom koja je u jednom trenutku u 13 časova dostigla i 13 stepeni za šetnju i slikanje pored novogodišnjih dekoracija u Tabačnici.

“Atrakcija” dana bile se nekadašnje fontane u Tabačkoj čaršiji koje su u subotu dobile novogodišnju dekoraciju u vidu lizalica, poklončića, torti i ostalih slatkih stvari i sve to od recikliranog materijala, o čemu smo već pisali tokom prethodnog dana, pogledajte vest OVDE.

U POŽAREVCU sutra naoblačenje, posle podne i krajem dana i sa slabom kišom. U toku večeri usled zahlađenja biće uslova i za susnežicu i slab sneg, a potom tokom noći sledi razvedravanje. Severozaapdni vetar biće u pojačanju i krajem dana i tokom noći biće jak. Minimalna temperatura 0°C, maksimalna dnevna 6°C.

U utorak sunčano i veoma hladno. Severozapadni vetar biće u slabljenju. U sredu nakon veoma hladnog jutra sa maglom i mrazom, tokom dana povećanje oblačnosti. Krajem dana i tokom noći biće uslova za slabu kišu i sneg. U četvrtak i petak suvo i hladno.

KOMENTARIŠI