Foto: Urban City

Predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Božidar Maljković posetio je Požarevac gde je obišao Sportski centar koji se rekonstruiše, stadion malih sportova koji je dobio novu tartan podlogu od Naftne industrije Srbije i novoizgrađenu balon halu.

Foto: Urban City

Gospodin Maljković je ovom prilikom čestitao Gradu Požarevcu na zasluženom priznanju koje je dobio za najbolji sportski savez u Srbiji i istakao je da je zadovoljan onim što je video u Požarevcu a to je da lokalna samouprava posvećuje posebnu pažnju razvoju sporta.

Foto: Urban City

On je izneo i jednu lošu činjenicu a to je da se mali procenat stanovništva bavi sportom ali da upravo ovakvi objekti kao što su Požarevcu pokazuju da ima nade da se sve više ljudi i omladine bavi sportom.

Foto: Urban City

Gradonačelnik Grada Požarevca Bane Spasović je ovom prilikom rekao da su imali priliku da vide novu tartan podlogu koja je donacija NIS-a, halu u kojoj se bliži kraju kapitalna rekonstrukcija nakon njene izgradnje pre više od tri decenije, i balon halu koja je izgrađena zahvaljujući projektu prekogranične saradnje sa Rumunijom koju je finansirala Evropska unija.

Foto: Urban City

On se ovom prilikom zahvalio gospodinu Maljkoviću na poseti i čestitao je Sportskom savezu Grada Požarevca na dobijenoj nagradi „Majska nagrada“ i najavio je da će ova vlast nastaviti da ulaže u sport.

Foto: Urban City

KOMENTARIŠI