Predsednik opštine Malo Crniće podelio paketiće najmlađima

Predsednik opštine Malo Crniće podelio paketiće najmlađima

Uz poštovanje svih mera protiv širenja virusa Covid-19, a u duhu predstojećih novogodišnjih praznika, uz prisustvo rukovodstva opštine Malo Crniće, zaposlenih u Predškolskoj ustanovi “14.oktobar” i Centra za socijalni rad Malo Crniće, predsednik opštine Malo Crniće, Mališa Antonijević, podelio je paketiće najmlađim stanovnicima ove opštine.

Foto: A.K. // Privatna arhiva

U izjavi za medije, predsednik opštine je naglasio da je opština Malo Crniće ove godine obezbedila 69 paketića, dok je 20 paketića obezbedila kompanija “Dunav osiguranje”, koja već godinama unazad  zajedno sa opštinom učestvuje u dodeli ovih skromnih nagrada.

Najmlađi su podeljeni u više manjih grupa, kako bi se izbeglo masovnije okupljanje, jer većina njih je došla u prisustvu roditelja, te su stoga preduzete sve mere zaštite koju je propisala Vlada Srbije.

Foto: A.K. // Privatna arhiva

Podsećamo, opština Malo Crniće svake godine dodelu paketića najmlađima organizuje u dogovoru sa Predškolskom ustanovom, i Centrom za socijalni rad Malo Crniće, sa kojima gaji odlične odnose i imaju odličnu saradnju.

1 KOMENTAR

  1. Da li direktorka centra za socijalni rad Malo Crniće podelila paketić i detetu koje je oduzeto od ratnog veterana

KOMENTARIŠI