Foto: Urban City

Danas, 6. decembra gradonačelnik Grada Požarevca Bane Spasović, sa saradnicima, obišao je garažu JKP „Komunalne službe“, gde su predstavljena nova vozila JKP “Komunalne službe” Požarevac.

Predstavljen novi vozni park JKP "Komunalne službe" Požarevac, uloženo 142 miliona dinara 1
Foto: Urban City

Spasović je naglasio da je ove godine Grad Požarevac izdvojio 142 miliona dinara za obnovu osnovnih sredstava ovog komunalnog preduzeća. “Ove godine se očekuje i izbor izvođača za radove za izgradnju reciklažnog centra i transfer stanice kod već postojeće sanitarne deponije.

Predstavljen novi vozni park JKP "Komunalne službe" Požarevac, uloženo 142 miliona dinara 2
Foto: Urban City

Započeto je čišćenje divljih deponija, kojih ima preko 40. Grad Požarevac rezervisao je još preko 30 miliona dinara za nastavak obnove osnovnih sredstava koje koristi ovo komunalno preduzeće”, rekao je još Spasović.

Predstavljen novi vozni park JKP "Komunalne službe" Požarevac, uloženo 142 miliona dinara 3
Foto: Urban City

Slobodan Jović, direktor JKP “Komunalne službe” rekao je da ovolika sredstva (142 miliona dinara) nikada nije uloženo u ovo preduzeće.

Predstavljen novi vozni park JKP "Komunalne službe" Požarevac, uloženo 142 miliona dinara 4
Foto: Urban City

Ovom prilikom predstavljen je novi vozni park ovog komunalnog preduzeća – novi smećari, cisterne, čistilice (za lišće i sneg).

Predstavljen novi vozni park JKP "Komunalne službe" Požarevac, uloženo 142 miliona dinara 5
Foto: Urban City

“Očekuje se da uskoro stigne još jedan smećar, kao i auto-podizač. Individualni sektor biće pokrenut sa 11.000 kanti za smeće za šta je izdvojeno 27,5 miliona dinara”, rekao je Jović i dodao da je požarevačko komunalno preduzeće u prvih pet po uspešnosti i opremljenosti u Srbiji.

KOMENTARIŠI