Premijer Crne Gore: Za letovanje građanima Srbije potrebna samo dobra volja, bez...

Premijer Crne Gore: Za letovanje građanima Srbije potrebna samo dobra volja, bez PCR testa

BUDVA, Foto: URBAN CITY / B.P. / ilustracija

Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić potvrdio je danas da za ulazak u Crnu Goru građanima Srbije ne treba PCR test.

Krivokapić je za TV K1 kazao da je za dolazak na letovanje u tu zemlju građanima Srbije potrebna samo dobra volja, a da ih tamo očekuje gostoprimstvo i prelepi ambijent sa hotelima na zavidnom nivou standarda.

“Mi smo bratski narod po mnogo čemu”, kazao je Krivokapić i najavio da će se razmotriti da se značajnim ličnostima iz Srbije koje imaju veze sa Crnom Gorom daju “zlatni pasoši” koji bi predstavljao simbol veze te osobe sa Crnom Gorom.

Crnogorski premijer je čestitao svim građanima Srbije pravoslavne veroispovesti predstojeći praznik – Vaskrs.

Poželeo je da Vaskrs donese dobro svima.

“Da jednom shvatimo da politika ne treba da deli, već da spaja sve nas”, poručio je crnogorski premijer građanima Srbije.

Očekuje se srpski ambasador, konačna odluka na predsedniku

Krivokapić je izjavio da u toj zemlji sa zadovoljstvom iščekuju dolazak ambasadora Srbije i da što se tiče Vlade, ona će prihvatiti svaki predlog Srbije, ali i ukazao da je konačna odluka ipak na predsedniku Milu Đukanoviću.

“Konačnu odluku donosi predsednik države i tu imamo jednu kohabitaciju koja je vrlo specifična i neobična, jer se prvi put dešava”, kazao je Krivokapić za TV K1.

Prema njegovim rečima, ta kohabitacija nekada funkcioniše na najbolji način, ali nekada ima i momente kada ne ide sve dobro.

“Mi se svi o tome učimo i nadam se da će to učenje biti na dobro svih nas”, naveo je crnogorski premijer.

1 KOMENTAR

  1. Ove godine cu avionom do Podgorice u cars4rent rent car Montenegro cu da iznajmim auto pa u Budvu na leovanje.Hocu da izbegnem guzvu na putevima koje ce sigurno biti.

KOMENTARIŠI