Preminuo srpski DJ Igor Garnier

Preminuo srpski DJ Igor Garnier

Srpski di-džej Igor Garnier iznenada je sinoć preminuo u 31. godini u Vašingtonu, a kako prenose mediji, to se dogodilo tokom treninga.

Muzičar iz Vašingtona Starboj Mani podelio je Igorevu sliku sa Instagrama i oprostio se od njega.

“Prokletstvo, razgovarali smo pre nekoliko dana i rekao si mi da dođem kod tebe da pravimo muziku zajedno. Sada te nema”, napisao je Mani.

“Puno toga si me naučio, kao i ja tebe, i želim da ti se zahvalim što si bio u mom životu. Uvek si mi govori da si dobar pevač, a da voliš moj stil muzike. Počivaj u miru”, stoji na kraju objave.

Talentovani muzičar iz novobeogradskih blokova godinama živi u Americi, a Igor je poslednjih godina radio uz jedno od najvećih imena elektronske muzike – Erika Prica.

Igor je već sa šest godina počeo da svira klavir. Završio je muzičku školu, a njegov talenat ubrzo je počeo da biva nagrađivan na raznim međunarodnim takmičenjima.

Pre 16 godina upoznao se sa elektronskom muzikom, a kako je vreme prolazilo, odlučio je da haus muzika neće biti samo njegov hobi već i deo života. Igor iza sebe ima nekoliko veoma uspešnih albuma i pregršt sjajnih nastupa širom bivše Jugoslavije i Amerike.

Jedna od njegovih napopularnijih pesama je “Milka Canić”, obrada numere “Barbra Streisand” popularnog sastava Dak sos.

Njegovi muzički spotovi emituju se na regionalnim i međunarodnim televizijskim stanicama, a takođe i na kanalu MTV. Održao je muzičku turneju širom Srbije, nastupao sa Antonijom Klamaranom i Tomom Novijem, a kasnije i sa muzičarem Fetboj Slimom u Beogradskoj areni.

U privatnom životu ovaj di-džej je bio je više od sedam godina u vezi s Minjom, ćerkom popularnog pevača Željka Samardžića. Igor je radio i na njenim pesmama, a pojavljuje se kao maneken u njenom sportu za pesmu “Budući moj”.

KOMENTARIŠI