Foto: Urban City // B.P.

Ujutro i pre podne biti malo i umereno oblačno, mestimično uz slab mraz u jutarnjim satima.

Sredinom dana i posle podne pretežno sunčano.
Kasnije posle podne na severozapadu, a uveče i tokom noći i u ostalim krajevima očekuje se naoblačenje koje će u toku noći usloviti mestimično slabu kišu, u brdsko-planinskim predelima slab sneg.
Slab i umeren, južni i jugoistočni vetar od sredine dana u skretanju na severozapadni koji će na severozapadu Srbije biti kratkotrajno i jak.
Najniža temperatura od -5 do 3 , a najviša od 10 do 15 stepeni.

Vreme u Požarevcu

Ujutru i pre podne malo i umereno oblačno, na širem području grada uz slab mraz u jutarnjim satima. Sredinom dana i posle podne pretežno sunčano, a krajem dana naoblačenje.
Vetar slab, jugoistočni, od sredine dana u skretanju na umeren severozapadni.
Najniža temperatura od -1 do 3, a najviša dnevna oko 15 stepeni.

Prognoza za narednih sedam dana

Za vikend i u ponedeljak pretežno oblačno, vetrovito i hladnije, mestimično sa kišom, ponegde i sa snegom, a u brdsko-planinskim predelima sa snegom uz formiranje/povećanje visine snežnog pokrivača.
U Vojvodini, Pomoravlju i u brdsko-planinskim predelima umeren, povremeno i jak, severni i severoistočni vetar, koji će u ponedeljak biti u slabljenju.
Zatim iznad većeg dela umereno oblačno i suvo, samo u utorak u brdsko-planinskim predelima južne Srbije pretežno oblačno, ponegde sa slabim snegom.
U četvrtak krajem dana na severozapadu, a u petak i u ostalim krajevima novo naoblačenje sa kišom, u brdsko-planinskim predelima sa snegom.

KOMENTARIŠI