PRETUČEN bivši predsednik SNS-a u Velikom Gradištu!

PRETUČEN bivši predsednik SNS-a u Velikom Gradištu!

Policija u Požarevcu traga za dvojicom mladića, koji su na Srebrnom jezeru, kod Velikog Gradišta, brutalno prebili Zlatka Šulovića (65), nekadašnjeg predsednika SNS-a u tom mestu.

Napadači, koji su se do Šulovićeve kuće na Srebrnom jezeru dovezli audijem smederevskih registarskih oznaka, tražili su od njega da im iznajmi sobu kako bi se malo odmorili u prirodi, piše Blic.

Bivši predsednik SNS-a je mladiće uveo u kuću, koja je bila osigurana kamerama, a onda su njih dvojica počeli da ga brutalno tuku. Jedan od njih ga je udario pesnicom u glavu, a kada je Šuilović pao, nastavili su da ga batinaju narednih dvadesetak minuta, udarajući ga nogama i rukama po celom telu.

Šulovićeva supruga je počela da zapomaže i doziva pomoć, ali na njene vapaje niko nije reagovao, piše Blic. Nakon prebijanja, mladići su seli u audi i odvezli se u nepoznatom pravcu, a policija traga za njima.

Lekari su konstatovali da je Šulović zadobio lakše ozlede glave, zbog čega policija smatra da je batinanje bivšeg predsednika SNS-a u Velikom Gradištu bilo samo upozorenje, a dalja istraga pokazaće zašto je došlo do toga, piše Blic.

KOMENTARIŠI