Prijavite se za zaštitni ram za traktor

Prijavite se za zaštitni ram za traktor

Foto: Urban City // B.P.

Agencija za bezbednost saobraćaja raspisala je javni poziv za subvencionisanu dodelu zaštitnih ramova za traktore, koji traje zaključno sa 30. novembrom, kako bi se povećala bezbednost vozača traktora i smanjio broj nezgoda prilikom prevrtanja.

Direktor Agencije za bezbednost saobraćaja naglasio je da se ram dodeljuje za traktore IMT 533, IMT 539, IMT 540, IMT 542 i IMT 549.

“Pozivamo sve građane koji poseduju traktor bez rama ili kabine da podnesu zahtev za dobijanje subvencionisanog rama. Od dokumentacije je potrebna potvrda da su izmirena poreska dugovanja, kao i kopija saobraćajne dozvole traktora i jedna fotogradija traktora”, rekao je direktor Agencije za bezbednost saobraćaja Srbije Branko Stamatović.

Sadržaj poziva za podnošenje zahteva za subvencionisanu dodelu zaštitnog  rama za upotrebljavani traktor sa informacijama o načinu podnošenja, modelima traktora na koje se subvencija odnosi,  rokovima za podnošenje i potrebnoj dokumentaciji možete preuzeti na linku: abs.gov.rs / javni poziv.

KOMENTARIŠI