Prijem još 675 profesionalnih vojnika – Požarevačka kasarna prima 6 kandidata u...

Prijem još 675 profesionalnih vojnika – Požarevačka kasarna prima 6 kandidata u profesionalnu vojnu službu

U kasarni "Pavle Jurišić Šturm" u Požarevcu, je podnošenje prijava, uz proveru fizičke sposobnosti, a biće organizovano 30. juna od 7.30 do 10 časova.

Ministarstvo odbrane i Vojska Srbije otvorili su konkurs za prijem još 675 profesionalnih vojnika. Podnošenje prijava, uz proveru fizičke sposobnosti, biće organizovano 30. juna od 7.30 do 10 časova u kasarnama čije adrese se nalaze u konkursu.

Foto: Urban City
Foto: Urban City

Reč je o neposrednom prijemu vojnika iz evidencije regionalnih centara Ministarstva odbrane, te su potencijalni kandidati svi državljani Republike Srbije koji su dobrovoljno odslužili vojni rok sa oružjem i mlađi su od 30 godina. Sa najboljim kandidatima zaključiće se ugovor o radu na određeno vreme i biće primljeni u profesionalnu vojnu službu na period od šest meseci, uz mogućnost produženja ugovora o radu na period od tri godine i obnavljanja ugovora do navršenih 40 godina života.

Foto: Urban City
Foto: Urban City

Od januara 2017. godine 739 profesionalnih vojnika već je primljeno u radni odnos u Vojsku Srbije, zahvaljujući inicijativi koju je pokrenuo ministar odbrane Zoran Đorđević uz podršku Vlade Republike Srbije.

Foto: Urban City
Foto: Urban City

Adrese kasarni u kojima se podnose prijave, kao i svi podaci o uslovima konkursa i primerci izjava koje se podnose, možete preuzeti OVDE.

U požarevačkoj kasarni biće mesta za 2 kandidata sa položenim vožačkim ispitom i dozvolom “C” kategorije tj vozača i 4 kandidata za obezbeđenje objekata.

 

 

KOMENTARIŠI