Pored članova odbojkaških reprezentacija juniorske i seniorske kategorije prijemu su prisustvovali i tim menadžer i član Izvršnog odbora Odbojkaškog saveza Srbije Bogdan Sretenović, trener juniora Vladimir Vasović i trener kadeta Boško Macuzić, kao i predstavnici OK Mladi Radnik. Ovom prilikom goste je pozdravio gradonačelnik Grada Požarevca Bane Spasović sledećim rečima:

20161229_141023Poštovani prijatelji,

Velika mi je čast što sam u prilici da ispred grada pozdravim predstavnike sporta koji je u poslednje vreme bio uveliko zastupljen u našem gradu.

Mislim da mogu reći i zaključiti da su odbojka Požarevcu, ali i Požarevac odbojci u godini koja je na izmaku, bili jedan od glavnih promotera. Zahvaljujući Mladom radniku i njegovom nastupu najpre na finalnom turniru Kupa Srbije, a potom i u utakmici Super kupa, naš grad se čitavoj sportskoj Srbiji predstavio kao sjajan domaćin. Naši građani su dupke ispunili salu tokom tih sportskih dešavanja što je dokaz da poštujemo prave vrednosti, volimo nadigravanje i spektakle koje samo vrhunski sport ume da režira.

20161229_140645Sa druge strane zahvaljujući vašem prelepom sportu i diplomatama koji su bili naši gosti na pomenutim utakmicama napravili smo jake veze koje su već pogodovale stvaranju nekih konkretnih saradnji. Mislim, da je sjaj koji je našem gradu tada davala odbojka, uveliko uticao da to bude baš tako.

Na kraju, da se Požarevac i odbojka nisu ove godine našli, da tako kažem, na istim talasnim dužinama, verovatno ne bi bilo ni ove posete, odnosno ukazivanja poverenja Odbojkaškog saveza Srbije da kadetsku selekciju uputi na pripreme u naš grad.

20161229_140717Znajte da su ključevi grada u vašim rukama, želimo svi da se osećate kao kod kuće a sve u cilju da boravak u Požarevcu bude jedan deo koji će doprineti ostvarivanju  neminovne sudbine svih vas kao tima, ali i svakog pojedninca ponaosob, a to je –  da budete šampioni.

odbojka_3Tim menadžer i član Izvršnog odbora Odbojkaškog saveza Srbije Bogdan Sretenović zahvalio se na srdačnom prijemu i poželeo je Odbojkaškom klubu Mladi Radnik brz povratak u viši rang takmičenja.

Ovom prilikom su razmenjeni i prigodni pokloni a gradonačelnik je dobio na poklon dres sa potpisima reprezentativaca.

odbojka_1

 

 

 

KOMENTARIŠI