Prijem za šampionku Srbije u karateu

Prijem za šampionku Srbije u karateu

Na Prvenstvu Srbije, održanom 18. novembra u Beogradu, Tijana je osvojila zlatnu medalju u borbama, koja joj je otvorila put na Prvenstvo Balkana u Dubrovniku, na koje večeras putuje

Gradištanku Tijanu Stoiljković, šampionku Srbije u karateu na Prvenstvu Srbije za kadete, juniore i mlađe seniore, povodom osvojenog prvog mesta, primio je danas predsednik opštine, Dragan Milić.

Čestitavši na uspehu Tijani i njenom treneru, Nebojši Stoiljkoviću, predsednik je izrazio zadovoljstvo postignutim rezultatima, rekavši da će opština nastaviti i dalje da stimuliše i nagrađuje najbolje sportiste.

Foto: Opština Veliko Gradište

“Čuo sam da si dobar đak što potvrđuje da su sportisti dobri đaci i dobri ljudi. Želim ti uspeh na takmičenju u Dubrovniku i da doneseš još jednu medalju.“, poželeo je Milić pred novo takmičenje.  Ovom prilikom on je mladoj karatistkinji uručio prigodan poklon, profesionalni prsluk i štitnik za takmičenje, a treneru paradnu trenerku.

Na Prvenstvu Srbije, održanom 18. novembra u Beogradu, Tijana je osvojila zlatnu medalju u borbama, koja joj je otvorila put na Prvenstvo Balkana u Dubrovniku, na koje večeras putuje.

Prijemu su prisustvovali direktor Sportskog centra Veliko Gradište, Saša Branković, i generalni sekretar Sportskog saveza opštine Veliko Gradište, Dušan Banović.

KOMENTARIŠI