Pritvor od 30 dana za silovatelja iz Duboke kod Kučeva: Dve godine...

Pritvor od 30 dana za silovatelja iz Duboke kod Kučeva: Dve godine silovao rođenu sestru

Policija je uhapsila Zorana P. (23) zbog sumnje da je čak dve godine silovao sestru Tamaru P. (14) u porodičnoj kući u selu Duboka kod Kučeva.

Za ceo slučaj saznalo se nakon što je nesrećna devojčica dovedena u bolnicu i požalila se lekarima da već duže vreme trpi seksualno zlostavljanje.

– Kobnog dana maloletnica je dovezena na pregled, gde je ustanovljeno da duži vremenski period ima psihičkih problema. Devojčica se ubrzo otvorila lekarima i ispričala im da već dve godine konstantno trpi seksualno zlostavljanje. Kako je ispričala, njen rođeni brat je mesecima unazad prisiljava na seksualne odnose i do detalja ispričala šta je sve doživela. Lekari su ostali zabezeknuti kada su čuli šta je maloletnica trpela – kaže izvor.

Devojčica se požalila lekarima da je iz straha ćutala o svemu ovome.

– Kako je navela, plašila se da ispriča da ju je rođeni brat silovao jer nije znala da li će joj iko poverovati. Takoi đe, plašila se i šta bi njen brat mogao da uradi ukoliko bi ga prijavila nekome. Zbog toga je dve godine ćutala o svemu i potpuno se povukla u sebe – kaže izvor “Kurira”.

Osumnjičeni Zoran P. ubrzo nakon prijave ovog slučaja saslušan je i u nadležnom tužilaštvu i njemu je određen pritvor do 30 dana. Takođe, ubrzo nakon prijave slučaja o celom slučaju obavešten je i Centar za socijalni rad.

Naime, lekari su odmah nakon završetka razgovora alarmirali policiju i prijavili ceo slučaj.

– Policija je ubrzo upala u kuću osumnjičenog Zorana P. i stavila mu lisice na ruke. Osumnjičeni je na saslušanju u policijskoj stanici priznao sve – priča sagovornik.

Tokom istrage biće utvrđene sve okolnosti ovog zločina.

– Devojčica je, ubrzo nakon što se za ceo slučaj saznalo, podvrgnuta potrebnim lekarskim pregledima. Takođe, biće ispitani i roditelji uhapšenog Zorana P. i njegove sestre kako bi se proverilo da li je neko od njih eventualno znao šta se dešava u kući i šta je maloletnica trpela dve godine – dodaje izvor.

KOMENTARIŠI