Na predlog Osnovnog javnog tužilaštva u Velikom Gradištu, protiv B.S. (38) iz Vinaca kod Golupca, određen je pritvor od 30 dana, zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici.

On je uhapšen 28. novembra ove godine, po prijavi nevenčane supruge H.R, rođene u Beču, u kojoj je navela da je on maltretirao i nju i njenu ćerku staru 16 godina, prenosi Kurir.

Osumnjičeni je, navodno, u prisustvu svoje troje maloletne dece, starosti četiri, sedam i devet godina, najpre verbalno, a onda i fizički, napao pastorku, optužujući je da ništa ne radi i da previše vremena provodi na telefonu.

Kada je i fizički nasrnuo na nju, u svađu se umešala supruga, želeći da zaštiti ćerku, ali on ju je tada ujeo za prste i dva puta udario. Supruga je ovo odmah prijavila policiji, koja je ubrzo došla i uhapsila osumnjičenog.

On je na saslušanju delimično priznao delo za koje se tereti, a nakon toga mu je određen pritvor, da ne bi ponovio delo i da ne bi uticao na svedoke. Njemu je izrečena i mera zabrane prilaska oštećenima, kao i iseljenje iz kuće do okončanja postupka.

KOMENTARIŠI