Foto: Urban City // ilustracija

Pored hipodroma, u centru Požarevca već godinama se održavaju koncerti u okviru Ljubičevskih konjičkih igara.

Igre se ove godine otvaraju u petak, 2. septembra Svečanim defileom. Program na hipodromu održava se u subotu i nedelju, 3. i 4. septembra.

Što se tiče pratećih programa u vidu koncerata, u sredu, 31. avgusta biće održan koncert Amadeus benda.

U četvrtak, 1. septembra biće održan koncert Tonija Cetinskog, u petak, posle Svečanog defilea koncert Angeline i Sare Jo, dok je subota rezervisana za Harisa Džinovića. Svi koncerti biće održani na Trgu oslobođenja.

POVEZANE VESTI:

59. LjKI: Satnica programa na hipodromu

U ergeli Ljubičevo najavljen program 59. LjKI, sada i zvanično

Bijelo dugme sviralo u Požarevcu za oko 40.000 evra, svi ostali koncerti koštaju oko 50.000 evra

Od utorka u 18 do nedelje zatvoren centar Požarevca za saobraćaj

4 KOMENTARA

  1. Bahusove svečanosti mogu da počnu.Neka je sa srećom svim stanarima Trgaa Oslobođenja i Tabačnice.Preporučujem iriški sir u vidu čepića za uši ,dok je za koncet Harisa Džinovića najbolje napustiti vekovna ognjišta na neodređeno vreme.

  2. Kolke će pare da se daju za ovaj vašar!? Dal’ predsjednik opštine dolazi helikopterom na posao,ako dolazi video bi mašta nam grad izgleda,mogu da zamislimo kakva će jelka da bude !?

  3. Zasto taj novac koji ide za koncerte ne ulozite u renoviranju puteva u pozarevcu i nekada magistralnom putu ka Kravljem dolu, Toponici i V.Selu???Nego sve rupe samo “pljujete” asfaltom gde vise ni trotinetom ne moze da se ide????

  4. Ulaz u Požarevac (strana novog groblja) kao da su padale bombe po putu…..onaj most na ulazu auto da preturiš…. Važno da se narod zabavi i ne primeti poskupljenja i divljanje cena. Za dva meseca kada krene grejanje biće Pomoz Bože šta nam ovo treba…

KOMENTARIŠI