Proleće stiže u 22.58h: Danas umereno oblačno sa sunčanim intervalima u Požarevcu

Proleće stiže u 22.58h: Danas umereno oblačno sa sunčanim intervalima u Požarevcu

Foto: Urban City

U Srbiji će biti umereno do potpuno oblačno i suvo, pre podne će biti više sunčanih intervala na jugu, a kasnije popodne na severu Srbije, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. Vetar će biti slab i umeren, na severu Vojvodine i planinama kratkotrajno jak, severni i severozapadni. Najniža temperatura kretaće se od dva do osam, a najviša od deset do 16 stepeni Celzijusovih.

U Požarevcu će biti umereno oblačno sa sunčanim intervalima. Vetar će biti slab i umeren, severni i severozapadni. Najniža temperatura kretaće oko 2, a najviša oko 13 stepeni Celzijusa.

U Srbiji će u četvrtak na severu biti pretežno sunčano, a u ostalim krajevima ujutro i pre podne oblačno, na istoku i jugoistoku ponegde s kišom. Od petka se predviđa sunčano i toplije, a početkom naredne sedmice predviđa se naoblačenje s kišom i padom temperature. U Beogradu se predviđa slično vreme u istom periodu.

Biometeorološka prognoza za sredu, 20. mart 2019:

Hronično obolelim osobama i meteoropatama se savetuje opreznost usled relativno nepovoljnih biometeoroloških prilika. Naročito izražene tegobe mogu imati astmatičari i cerebrovaskularni bolesnici. Mogući su glavobolja, promenljivo raspoloženje i pospanost.

KOMENTARIŠI