PROMENA VREMENA U POŽAREVCU: Posle tropske vreline stižu olujne nepogode sa kišom,...

PROMENA VREMENA U POŽAREVCU: Posle tropske vreline stižu olujne nepogode sa kišom, gradom i grmljavinom!

Jutarnja temperatura oko 18C, a najviša dnevna oko 30C

Danas i sutra u Srbiji će biti nestabilno sa pljuskovima sa grmljavinom i lokalnom pojavom kratkotrajnih vremenskih nepogoda, sa količinom padavina preko 20 milimetara za tri sata, olujnim vetrom i pojavom sugradice i grada, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno, nestabilno i malo svežije. Ujutru i pre podne na severu i zapadu, a do kraja dana i u ostalim krajevima mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, lokalno su moguće i kratkotrajne vremenske nepogode sa olujnim vetrom, obilnijim padavinama i pojavom sugradice i grada.

Vetar slab i umeren, jugozapadni, u skretanju na severozapadni pravac. Jutarnja temperatura od 16 C do 22 C, a najviša dnevna od 27 C do 33 C.

U Požarevcu promenljivo oblačno, nestabilno i malo svežije, od sredine dana sa pljuskovima i grmljavinom, a u pojedinim delovima grada su moguće i kratkotrajne vremenske nepogode sa olujnim vetrom, obilnijim padavinama i pojavom sugradice i grada.

Vetar slab i umeren, jugozapadni, u skretanju na severozapadni pravac. Jutarnja temperatura oko 18C, a najviša dnevna oko 30C.

U četvrtak i petak se očekuje malo svežije vreme, a zatim će temperatura ponovo biti u porastu.

KOMENTARIŠI