PODELI

Promocija knjige “Adolescenti – spoj nauke i prakse” Olivere Hajrović Crkva Svetog Maksima Ispovednika u Kostolcu i Olivera Hajrović, uz podršku Centra za kulturu “Kostolac”, organizuju promociju knjige „Adolescenti – spoj nauke i prakse“.

Autor knjige je Olivera Hajrović, specijalista medicinske psihologije iz Kostolca. Knjiga je namerena roditeljima i nastavnicima adolescenata, kao i svim odraslim osobama koje učestvuju u njihovom odrastanju.

Osim autora, o knjizi će govoriti profesor Dragoslav Ćetković, direktor Izdavačke kuće „Obeležja plus„ iz Beograda, kao i doktor Bratislav Magdić, profesor psihijatrije i recezent knjige. O praktičnom značaju knjige za roditelje i nastavnike adolescenata, govoriće Magdalena Redžović, profesor srpskog jezika i književnosti.

U umetničkom delu programa nastupiće učenici Osnovne škole „Jovan Cvijić” iz Kostolca, kao i vokalni solista Marina Stević.

Moderator na promociji knjige biće književnica Veroslava Malešević.

Promocija će biti održana u Crkvi Svetog Maksima Ispovednika u Kostolcu, 31. oktobra 2019. godine, sa početkom u 19 časova.

KOMENTARIŠI