Foto: MUP video screenshot

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požarevcu, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv tridesetjednogodišnjeg muškarca iz okoline Malog Crnića, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje javnog saobraćaja.

On se sumnjiči da je prošle noći u Požarevcu, upravljajući automobilom „folksvagen“ sa 1,87 promila alkohola u organizmu, izgubio kontrolu nad vozilom i udario u „bmv“ kojim je upravljo dvadesetsedmogodišnji mladić, koji je u ovoj saobraćajnoj nezgodi zadobio lake telesne povrede.

Policija je u vratima „folksvagena“ pronašla dva paketića sa oko 9,7 grama materije za koju se sumnja da je marihuana, a kod vozača još paketić sa manjom količinom kokaina, pa će protiv njega po nalogu nadležnog tužilaštva biti podneta i krivična prijava za krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Tridesetjednogodišnji vozač je zadržan i protiv njega je podneta odgovarajuća prekršajna prijava po Zakonu o bezbednosti saobraćaja.

KOMENTARIŠI