Foto: Urban City // B P.

JP „Putevi Srbije” apeluje na učesnike u saobraćaju da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu, drže bezbedno odstojanje i poštuju saobraćajnu signalizaciju, kao i da budu strpljivi, s obzirom na povećan intenzitet saobraćaja koji se očekuje tokom narednih dana.

Detaljne informacije o stanju na državnim putevima Republike Srbije u realnom vremenu možete naći na internet prezentaciji JP „Putevi Srbije” ovde.

JP „Putevi Srbije” obaveštava javnost da se zbog prvomajskog praznika očekuje povećan intenzitet saobraćaja na državnim putevima.

Putevi Srbije preduzimaju sve neophodne mere u cilju bržeg prolaska vozila, intenziviran je rad na naplatnim stanicama, svi kanali za naplatu putarine i distribuciju kartica su u funkciji 24 časa dnevno bez pauze.

Povećan je broj inkasanata na naplatnim stanicama kako bi se obezbedio nesmetan prolazak vozila usled pojačanog saobraćaja na autoputevima u Republici Srbiji.

Najbrži prolazak kroz naplatne stanice omogućava elektronska naplata putarine (ENP) koja značajno skraćuje vreme putovanja i omogućava vozilima prolazak bez zaustavljanja, a ujedno predstavlja i jeftiniji vid plaćanja putarine.

Napominje se da se ne očekuju zadržavanja ni na jednoj naplatnoj stanici u Republici Srbiji.

KOMENTARIŠI