Putevi Srbije: Spremni za pojačan intenzitet saobraćaja za vreme praznika

Putevi Srbije: Spremni za pojačan intenzitet saobraćaja za vreme praznika

Foto: Urban City / B.P.

JP „Putevi Srbije“ spremno i organizovano dočekuje pojačan intenzitet saobraćaja koji se očekuje pred predstojeće praznike.

Kao i svih prethodnih godina, kako bi se obezbedio nesmetan prolazak vozila, intenziviran je rad na naplatnim stanicama, povećan je broj inkasanata i svi kanali za naplatu putarine i distribuciju kartica su u funkciji 24 časa dnevno bez pauze.

JP „Putevi Srbije“ preporučuje da vozači zbog bržeg prolaska vozila kroz naplatne stanice koriste elektronsku naplatu putarine (ENP) koja značajno skraćuje vreme putovanja i omogućava vozilima prolazak bez zaustavljanja, a ujedno predstavlja i jeftiniji vid plaćanja putarine.

Detaljne informacije o stanju na državnim putevima Republike Srbije u realnom vremenu, možete naći na internet prezentaciji JP „Putevi Srbije“ na linku i putem mobilne aplikacije JP „Putevi Srbije“.

JP „Putevi Srbije” apeluje na sve učesnike u saobraćaju da poštuju ograničenja brzine i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu, ne voze pod dejstvom alkohola, kako ne bi ugrozili svoj život i živote drugih.

KOMENTARIŠI