JUČE 11.11.2016. obišli smo radove u ulici Knez Milošev venac u Požarevcu i uočili  da se radilo i za praznik što moramo da pohvalimo i da radovi napreduju, a ulica sve više dobija izgled kako to i priliči jednoj bitnoj saobraćajnici u Požarevcu.km-venac-3Verujemo da će biti jedna od lepših ulica, ali bitno je i da se prostor oko puta sredi, naročito da vlasnici svojih privatnih i poslovnih objekata održavaju spoljašnjost oko svojih objekata, a građani ne bacaju smeće kao do sada, već to učine na predviđenim mestima, a nadamo se da će u ovoj ulici biti dovoljno korpi za otpatke kako to i priliči jednoj ulici koja će uskoro zasijati punim sjajem.

km-venac-5Takođe je bitno da grad pomogne u uklanjanju stare Gradske vage iza železničke stanice kao i bivšeg Salona nameštaja nekadašnjeg preduzeća ,,Javor” iz Petrovca na Mlavi, kako bi sve bilo onako kako to i priliči Gradu Požarevcu.

km-venac-4 km-venac-2

1 KOMENTAR

  1. Drago mi je kad procitam da se u nasem gradu asvaltiraju ulice da ce pocetkom proleca dobiti novo lice. Rodjena sam Pozarevljanka, ali nazalost vise ne zivim u Pozarevcu. Nazalost, bila sam primorana kao i veliki broj nasih mladih ljudi bez posla da napustim zemlju i potrazim posao van nje. Medjutim, ostala je ta ljubav prema rodnom mestu i nada da ce uskoro nas lepi grad biti opet lep kao sto ga ja imam u secanju iz mojih skolskih dana.

KOMENTARIŠI