Radionica “Upravljanje potraživanjima” u Požarevcu

Radionica “Upravljanje potraživanjima” u Požarevcu

Poseban naglasak za efikasnu naplatu potraživanja je stavio na resurse i to su: tehnologija, licence i ljudski resursi

U saradnji sa kompanijom EOS Matriks Srbija, PKS Regionalna privredna komora Braničevskog i Podunavskog okruga iz Požarevca organizovala je i održala radionicu na temu UPRAVLjANjE POTRAŽIVANjIMA.

Radionica je održana u petak, 02. februara 2018. u hotelu Dunav u Požarevcu sa početkom u 12 sati.

Foto: RPK

Prisutne na radionici je pozdravila v.d. direktora RPK Požarevac, Tamara Ivković, a o kompaniji kao i o instrumentima za upravljanje potraživanjima govorili su predstavnici kompanije EOS Matriks Srbija: gospođa Slobodanka Blagojević, pravni savetnik u kompaniji i gospodin Milan Savić, menadžer.

O samoj kompaniji kao i načinu, odnosno procedurama koje su uspostavljene u cilju upravljanja potraživanjima, govorio je menadžer kompanije, gospodin Milan Savić.

EOS Matrix Srbija osnovan je 2004. godine kao Europe Matrix doo. Ubrzo je postalo očigledno da je ova firma postojana kompanija koja se brzo razvija – a taj trend održava i dalje. Vođeni principima pouzdanosti, poverenja i posvećenosti uspostavili su čvrste odnose s partnerima i klijentima što je dovelo do uzajamnog razvoja i neprestanog poboljšanja.

Foto: RPK

Nakon kraćeg upoznavanja sa kompanijom, gospodin Savić je odžao prezentaciju kroz koju je prisutnima predstavio “korake” u naplati potraživanja gde je na prvo mesto stavio analizu potencijalnih klijenata, zatim sam proces naplate potraživanja poput monitoringa faktura u valuti i upravljanja, zatim potraživanjima nakon ulaska u docnju i izlaska fakture iz valute.

Poseban naglasak za efikasnu naplatu potraživanja je stavio na resurse i to su: tehnologija, licence i ljudski resursi.

Obzirom da neka potraživanja nije moguće naplatiti mimo sudske naplate, o procedurama te vrste naplate govorila je gospođa Slobodanka Blagojević, pravni savetnik u kompaniji.

KOMENTARIŠI