Radovi u Čede Vasovića pri kraju, biće 81 parking mesto, desna strana...

Radovi u Čede Vasovića pri kraju, biće 81 parking mesto, desna strana 2018.

U toku su završni radovi na potpunoj rekonstrukciji leve strane trotoara u ulici Čede Vasovića u Požarevcu

Foto: Urban City / Arhiva 2017.

U sredu, 11. oktobra 2017. godine u ulici Čede Vasovića predstavnici lokalne samouprave obišli su radove povodom poslednje faze rekonstrukcije trotoara u ulici Čede Vasovića u Požarevcu.

Foto: Urban City

Podsećamo da se ovih dana intenzivno radi, kao i tokom cele godine u Požarevcu, a vremenske prilike omogućavaju da se radovi na rekonstrukciji totoara u Čede Vasovića bez problema privedu kraju.

Foto: Urban City

Trenutno se radi poslednji deo koji je preostao od OŠ “Kralj Aleksandar I” do benzinske pumpe.

Foto: Urban City

Potpuno nov i popločan trotoar u ulici Čede Vasovića od kružnog toka na izlazu iz Požarevca počeo da se rekonstruiše letos, a deo do OŠ “Kralj Aleksandar I” završen je pre 54. Ljubičevskih igara.

Foto: Urban City

Gradonačelnik Požarevca Bane Spasović rekao je da vrednost odvojenih sredstava za radove koji se izvode u ovom trenutku u MZ “Gornja mala” 50 miliona dinara.

Foto: Urban City

Posle rekonstrukcije leve strane trotoara ulice Čede Vasovića biće obezbeđeno ukupno 81 parking mesto i biće uređena po svim pravilima, tako da neće ometati saobraćaj.

Na teritoriji grada Požarevca u toku 2017. godine biće urađeno ukupno preko 20 kilometara puteva, što je veliki procenat za Lokalnu samoupravu u odnosu na sve radove na teritoriji Srbije.

Spasosović je rekao da građani sa desne strane ulice Čede Vasovića nisu zaboravljeni i da su ti radovi na rekonstrukciji trotoara predviđeni za 2018. godinu.

Po obilasku radova u ulici Čede Vasovića, gradonačelnik Bane Spasović sa saradnicima obišao je i radove na još nekoliko lokacija u Požarevcu, pogledajte u našoj foto galeriji.

[foogallery id=”17412″]

 

 

KOMENTARIŠI