Rakuten Viber slavi deveti rođendan uz poklone za sve

Rakuten Viber slavi deveti rođendan uz poklone za sve

Ekskluzivni darivajući čet bot će omogućiti korisnicima širom sveta da prime poklon od Vibera; ukupna vrednost poklona $35 miliona dolara.

Rakuten Viber, aplikacija za razmenu poruka koju koristi preko 1 milijarde ljudi širom sveta, danas je svečano objavila da pokreće ekskluzivni darivajući čet bot – sa željom da dokaže da je lepše poklanjati nego primati! Darivanjem putem čet bota Viber obeležava devet godina od svog pokretanja, time pružajući mogućnost svojim korisnicima da zavrte točak sreće i osvoje posebne poklone, kao što su Viber Out kupon, posebni popusti, partnerski vaučeri ili zabavni paketi Viber stikera. Svako ko ga zavrti osvaja poklon – a dodatni poklon čeka i one koji pozovu svoje prijatelje da ovim putem okušaju svoju sreću.

Više od 35 partnerskih robnih marki će se nadovezati sa svojim poklonima na Viberove – tako da će korisnici ove omiljene aplikacije na raspolaganju imati fond poklona u ukupnoj vrednosti od oko $35 miliona dolara. Nagrade su lokalizovane za svako pojedinačno tržište, i korisnici iz različitih zemalja će primiti posebne ponude u skladu sa tim.

Prvobitna posvećenost Vibera pri njegovom pokretanju bila je da ljudima pruži mogućnost da ostanu povezani sa svojim prijateljima i porodicom širom planete – a da pritom ne plaćaju visoke telefonske račune. Viber i danas ostaje potpuno posvećen tom cilju, ponosan što svojim korisnicima može da pruži i usluge najbezbednije aplikacije za razmenu poruka na svetu. U želji da proslavi ostvarenje tih ciljeva, Viber poziva svoje korisnike da se pridruže veselju, zavrte točak i osvoje neki od vrednih poklona.

“Viberov tim želi da proslavi devet uspešnih godina postojanja naše platforme na način koji bi nagradio verne korisnike za sve što su učinili da Viber postane ono što jeste danas,“ ističe Kristina Konstadače, generalna komercijalna direktorka Vibera. “Izuzetno smo zahvalni našim brojnim partnerima na podršci ovom slavlju koju su pružili vrednim poklonima putem darivajućeg čet bota – kao nagradu njihovim odanim poklonicima i pratiocima koje su stekli na Viberu.“

I zato – zavrtite točak sreće i osvojite vaš poklon za deveti rođendan Vibera na : https://vb.me/e7e777 ! [podsetnik: link je dostupan samo preko mobilnog telefona]

Srećno i hvala vam!

O kompaniji Rakuten Viber:

Rakuten Viber povezuje ljude – bez obzira na to ko su i odakle dolaze. Naša globalna baza korisnika ima na raspolaganju niz funkcija poput direktnog četovanja, video poziva, razmene poruka unutar grupa, vesti i diskusija o omiljenim robnim markama i poznatim ličnostima. Mi obezbeđujemo da naši korisnici imaju bezbedne i slobodne uslove da dele svoje emocije.

Rakuten Viber je deo Rakuten Inc., globalnog lidera u elektronskoj trgovini i finansijskim uslugama. Zvanični je kanal komunikacije FK Barselona, kao i zvanični partner za razmenu instant poruka i aplikacija za pozive Golden Stejt Voriorsa.

Preuzmite Viber danas i uživajte u najboljem komunikacijskom iskustvu na svetu.

Pratite Viber Srbija Zajednicu za novosti iz Viber sveta!

KOMENTARIŠI