Rani javni uvid druge izmene i dopune Prostornog plana Grada Požarevca

Rani javni uvid druge izmene i dopune Prostornog plana Grada Požarevca

Foto: Urban City // B.P.

Odeljenje za urbanizam i građevinske poslove Gradske uprave Požarevac objavilo je javni poziv za rani uvid Еlaborata za rani javni uvid Druge izmene i dopune Prostornog plana Grada Požarevca, izrađen od Arhitektonsko-građevinskog instituta DOO Novi Sad.

Rani javni uvid  Еlaborata za rani javni uvid Druge izmene i dopune Prostornog plana Grada Požarevca organizovaće se u trajanju od 15 dana, počev od 5.9.2023. godine , zaključno sa 19.9.2023. godine, u kancelariji broj 212 u zgradi Gradske uprave grada Požarevca, u ulici Drinskoj broj 2, u terminu od 10 do 13 časova.

Pozivaju se sva zainteresovana pravna i fizička lica da izvrše uvid u Еlaborat za rani javni uvid Druge izmene i dopune Prostornog plana Grada Požarevca i svoje primedbe i sugestije u pisanom obliku, u toku trajanja ranog javnog uvida, podnesu Odeljenju za urbanizam i građevinske poslove, preko pisarnice Gradske uprave Grada Požarevca.

Bliže informacije možete dobiti u kancelariji broj 212 zgrade Gradske uprave Grada Požarevca-kontakt telefon 060 141 6234.

Detaljnije na urbanizam.pozarevac.rs

KOMENTARIŠI