Raspisani izbori i u Kostolcu za 26. april

Raspisani izbori i u Kostolcu za 26. april

Predsednik Skupštine Grada Požarevca Bojan Ilić raspisao je izbore u Gradskoj opštini Kostolac. Povodom raspisivanja izbora, saopštenje za medije prenosimo u celosti:

“Uvaženi građani Kostolca, shodno ovlašćenjima koja imam kao predsednik Skupštine grada Požarevca, upravo sam raspisao izbore za odbornike Skupštine Gradske opštine Kostolac za nedelju, 26. aprila 2020. godine.

Ova odluka stupiće na snagu objavljivanjem u Službenom glasniku Grada Požarevca kada će i zvanično početi rokovi za sprovođenje izbornih radnji.
Ovi izbori jesu prilika da sumirate planove i programe svih učesnika u ovoj svojevrsnoj trci koja počinje danas a završava se izbornim danom, praznikom demokratije. Koristim priliku da podsetim građane koji će na ovim izborima po prvi put glasati, ali i one koji su već koristili to svoje zakonsko pravo, na važnost učestvovanja u biranju narodnih predstavnika. Predstavnici političkih partija koji nameravate da zatražite poverenje građana Kostolca, pozivam vas da poštujete sve propise i pravila zapisanim u pravilnicima i zakonima o vršenju izbornih radnji, ali i one koji nisu u njima zapisani a tiču se opšteprihvaćenih normi vaspitanja, morala i lepog ponašanja. Podsećam vas da ćete i nakon izbora svoje političke neistomišljenike i njihove glasače sretati na ulicama Kostolca i da će oni i nakon izbora ostati vaši prijatelji, komšije i rodbina.

Nedelja, 26. april 2020. godine je zapravo izuzetna prilika da svi zajedno pokažemo da je napredak koji je postignut poslednjih godina na razvoju našeg društva i države, vrednost koju ćemo i nadalje čuvati i braniti.
Hvala i srećni nam izbori”, navodi se u saopštenju za medije.

KOMENTARIŠI