Za tri sata prodate su ulaznice za novosadski koncert Đorđa Balaševića. Redovi su formirani od ranog jutra.

Prodaja ulaznica za Bogojavljensku noć i koncert Đorđa Balaševića 19. januara počela je u podne, a red ispred biletarnice bio je dug nekoliko stotina metara.

Već u pet ujutro prvi obožavaoci formirali su red, koji se do 12 časova, produžio sve do Zmaj Jovine ulice.

“Došao sam ujutro. Već negde oko pola šest, šest. Bio sam među prvima i imao sam sreću da sam uzeo kartu. Dugo je trajalo. Pet-šest sati, ali sve mogu da izdržim”, rekao je jedan obožavalac Balaševića.

Mnogi su satima čekali, iako je temperatura bila jedva iznad nule.

“Ne. Jeste nam teško, ali isplatiće se. Čekamo kuvano vino. Ako se u životu za nešto ne pomučite, nećete ni doći do cilja, tako da pozitiva samo, i čekamo karte”, rekla je jedna Novosađanka.

Čekanje su olakšali organizatori, koji su i ove godine Balaševićevim obožavaocima delili čaj i bombone.

“Mi se trudimo da ljudi koji dolaze na koncert Đorđa Balaševića, koji nažalost moraju toliko da čekaju u redu, ‘ajde nekako je sa naše strane mislim ljudski i prijateljski i novosadski da ljude nekkako razgalimo u tom redu da ih nekako ugrejemo, malo bombonica da im podelimo”, poručio je Janko Fejdi iz organizacije “Balbelo”.

U prodaji je bilo 11.000 ulaznica, a sem tradicionalnog koncerta koji Balašević svake godine održi na Bogojavljensku noć na SPENSU, drugog u Novom Sadu, neće biti.

Prošle godine ulaznice su prodate za nepuna četiri sata.

KOMENTARIŠI