Uspeh kostolačkih stonotenisera

Uspeh kostolačkih stonotenisera

STK „Extreme Spin“ iz Jagodine organizovao je prvo otvoreno prvenstvo grada u stonom tenisu pod nazivom „Zlatni Reket Jagodine“ na kome je učestvovalo preko 200 takmičara iz cele Srbije u svim kategorijama.

Na ovom otvorenom turniru i Kostolac je imao svoje predstavnike. Iako je kostolačka ekipa „Rudara“ bila malobrojna, postigla je izuzetan uspeh. U konkurenciji kadeta učestvovalo je 50 igrača. U toj kategoriji, Kostolčanin Stefan Đorđević, stigao je do četvrtfinala ostvarivši šest dobijenih partija. Takmičenje u Jagodini Stefan je završio na petom mestu izgubivši od pobednika turnira Smiljkovića iz Kruševca. Drugi naš kadet Nikola Bundalo takođe je postigao dobre rezultate kvalifikovavši se u šesnaestinu finala. Najveći uspeh postigao je veteran Dobri Ivanović koji je Kostolcu doneo bronzanu medalju.

Predsednik Gradske opštine Kostolac, Serdžo Krstanoski, povodom postignutih uspeha naših kostolačkih stonotenisera na otvorenom turniru „Zlatni Reket Jagodine“ uputio je iskrenu čestitku, naglasivši da upravo Stefan Đorđević, Nikola Bundalo i Dobri Ivanović treba biti primer deci i omladini, jer na najbolji mogući način promovišu sport kojim se bave, kao i svoj grad.

KOMENTARIŠI