Samoubistvo u selu kod Požarevca: Stražar (32) u Zabeli obesio se ispred...

Samoubistvo u selu kod Požarevca: Stražar (32) u Zabeli obesio se ispred kuće svoje devojke

Kako su rekli za "Blic" N.N. je počinio samoubistvo dok je bio na odmoru

U požarevačkom selu Prugovo, u utorak u ranim jutarnjim satima pronađeno je, obešeno o šljivu, telo N.N. (32), stražara u KPZ ’’Zabela’’. Prvi, nezvanični rezultati kazuju da je on presudio sebi, jer ge je devojka, sa kojom se zabavljao, ostavila, piše Blic.

Navodno, neposredno pre samoubistva, N.N. je devojci poslao SMS poruku da izađe iz kuće, jer ima nešto da joj kaže, Kada je ona to učinila, ugledala je stražara iz ’’Zabele’’ obešenog o šljivu u njenom dvoruištu.

Devojka je počela da izbezumljeno vrišti, nakon čega su iz kuće istrčali njeni ukućani, koji su sa drveta skinuli N.N. i odmah pozvali Hitnu pomoć, koja je ubrzo stigla. Pokušana je reanimacija na licu mesta, ali ne, nakon nekoliko bezuspešnih pokušaja, lekar samo mogao da konstatuje smrt.

Po priči kolega N.N. on se sa devojkom, koja je radila u požarevačkom pravosuđu, upoznao dok je sprovodio pritvorenike. Navodno, zbog te avanture je i brak doveo u pitanje, a sve je kulminiralo kada ga je devojka, po nezvaničnim rezultatima ostavila.

– Naš kolega je danima nakon toga bio povučen i retko je sa kim pričao – rekao nam je jedan od kolega. – Nije želeo da priča o tome šta ga muči, ali smo svi videli da je u depresiji

Naložena je obdukcija, a telo nesrećnog stražara, nakon toga, biće predato porodici.

Iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija potvrđeno je “Blicu” da je N.N. (32) iz službe obezbeđenja Kazneno popravnog zavoda “Zabela” počinio samoubistvo juče ujutru. Kako su rekli za “Blic” N.N. je počinio samoubistvo dok je bio na odmoru.

KOMENTARIŠI