SNS Požarevac: Podrška državnoj politici u rešavanju kosovskog problema

SNS Požarevac: Podrška državnoj politici u rešavanju kosovskog problema

Simpatizeri i članovi Srpske napredne stranke okupili su se u subotu u Gradskom parku, kao i ispred pijace u Požarevcu sa ciljem da pruže podršku politici Republike Srbije u rešavanju kosovskog problema

Simpatizeri i članovi Srpske napredne stranke okupili su se u subotu u Gradskom parku, kao i ispred pijace u Požarevcu sa ciljem da pruže podršku politici Republike Srbije u rešavanju kosovskog problema.

Foto: SNS Požarevac

„Cilj ovog okupljanja je želja našeg članstva i građana da pružimo punu podršku rukovodstvu Republike Srbije na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem i njihovim naporima za rešavanjem višedecenijskog problema Kosova i Metohije.

Nedavno smo imali obeležavanje 300 godina Požarevačkog mira, kada su tadašnje svetske sile sele za pregovarački sto, jer su zaključile da mir jednostavno nema alternativu. Države koje su tada zaključile mir danas su moderne i uređene države, sa jakim ekonomijama. Podsetiću vas i na reči Eleonore Ruzvelt koja je rekla da nije dovoljno samo da čovek priča o miru, već da se mora verovati u mir i da čovek mora raditi za njega.

Foto: SNS Požarevac

Zato nam je izuzetno drago da u ovom teškom trenutku na čelu Republike Srbije imamo takvog državnika kakav je Aleksandar Vučić koji ima jasne ciljeve za rešavanje ovog velikog problema, i sigurni smo i uvereni da će istrajati u rešavanju problema Kosova i Metohije u najvišem državnom interesu i interesu naroda“, izjavio je predsednik Gradskog odbora SNS Požarevac i gradonačelnik Požarevca Bane Spasović.

1 KOMENTAR

  1. Delegacija je trebalo da obiđe zgrade uspešnih Požarevačkih investitora, da vide kakav su urbanistički haos izazvali, da pogledaju višespratnice koje su nikle na površinama od 3,5 ari bez parkinga, bez prostora za hitne intervencije (vatrogasci , hitna pomoć) sa podrumskim garažama koje pravovremeno postaju smrtonosne zamke. Treba da vide kakav haos u gradu izazivaju bašte kafića , kladionice na svakom koraku , kiosci koji niču kao pečurke posle kiše bez ikakvog smisla i plana i napajaju se strujom sa obližnjih zgrada. Kada sve to reše mogu da skoknu do Kosova……

KOMENTARIŠI