ŠOK PROGNOZA ! SNEG PAO I U SRBIJI! Za vikend 22 stepena!

ŠOK PROGNOZA ! SNEG PAO I U SRBIJI! Za vikend 22 stepena!

Novembar u Srbiji biće veoma promenljiv. U nedelju nas očekuju neverovatna 22 stepena, dok će se sledeće sedmice stvoriti uslovi za sneg.

U petak će u većem delu zemlje uveliko doći do delimičnog razvedravanja, tako da će preovladavati malo do umereno oblačno vreme sa dužim sunčanim intervalima. Više sunca na severu, a najmanje na jugu zemlje. Jutro će biti hladno, a dan nešto topliji u odnosu na četvrtak. Mnogi planinski predeli iznad 1000mnv ujutru će osvanuti pod snegom, koji će se već tokom dana otopiti.

U POŽAREVCU nakon veoma hladnog i maglovitog jutra, tokom dana pretežno sunčano i prohladno, povremeno uz umerenu oblačnost. Duvaće slab do umeren južni i jugoistočni vetar. Minimalna temperatura 2°C, maksimalna dnevna 10°C.

U subotu jutro hladno i maglovito, tokom dana umereno oblačno i znatno toplije sa sunčanim intervalima. Maksimalna temperatura do 17°C. U toku večeri i noći očekuje se naoblačenje sa kišom, dok će juži i jugoistočni vetar biti u pojačanju. U nedelju promenljivo oblačno, tokom jutra sa slabom kišom. Duvaće umeren do jak južni i jugoistočni vetar, povremeno i sa olujnim udarima. Maksimalna temperatura do 20°C. U ponedeljak umereno do potpuno oblačno i sveže, a biće uslova i za kišu. Maksimalna temperatura do 15°C. U utorak oblačno i osetno hladnije sa kišom. Krajem dana i tokom noći očekuju se i obilnije padavine.

KOMENTARIŠI