SPS održao konvenciju u Požarevcu

SPS održao konvenciju u Požarevcu

Socijalistička partija Srbije održala je konvenciju u velikoj sali Centra za kulturu Požarevac.

Na konvenciji su predstavljeni kandidati za narodne poslanike – Dragan Mitić, diplomirani pravnik iz Malog Crnića, Solfina Jovanović, profesor razredne nastave iz Velikog Gradišta, Irena Ajdačić profesor elektro grupe predmeta iz Kostolca, dr Srećko Bosić, lekar, specijalista opšte hirurgije i Marko Milošević, master pravnik iz Požarevca, unuk Slobodana Miloševića.

Ivica Dačić, predsednik Socijalističke partije Srbije je podsetio na to „koliko je u socijalizmu firmi i preduzeća u Požarevcu radilo, kolika je bila zaposlenost, koliko su ljudi mogli da relativno lako dobiju posao“.

Dačić je istakao da socijalisti nisu za to da se zbog pritisaka zapada uvedu sankcije Rusiji i Kini.

Vremena su kompikovana i teška, rekao je Dačić i dodao da je „neophodno da imamo jako rukovodstvo“.

Sigurno je bilo 40 puta da smo izlazili na izbore. Socijalistička partija Srbije je u Požarevcu i ovom okrugu uvek imala skoro najbolje rezultate u celoj Srbiji.

Dva naša ključna principa, patriotizam i socijalizam su utkani u svakog čoveka koji je živeo u socijalističkoj Jugoslaviji. Tačno je da je to bilo vreme kada je bio jednopartijski sistem, ali govorim o vrednostima koje su inkarnacija nečega što je večna ideja društvene pravde, jednakosti, solidarnosti, rekao je Ivica Dačić u obraćanju na predizbornom skupu u Požarevcu

Koalicija Socijalistička partija Srbije-Jedinstvena Srbije-Zeleni Srbije ima zajedničku listu pod nazivom “Ivica Dačić – premijer Srbije” za predstojeće parlamentarne izbore zakazane za 17. decembar.

KOMENTARIŠI