Srpska zastava i bis za Despacito! Luis Fonsi u dresu košarkaške reprezentacije...

Srpska zastava i bis za Despacito! Luis Fonsi u dresu košarkaške reprezentacije Srbije! (video)

Na ovom koncertu smo naučili sledeće - Who See ne zovite da nastupaju na "proslavama" za decu, a Luis Fonsi je mnogo više od pesme "Despacito"

Pesma “Despacito” nam je svima verovatno izašla na uši koliko puta smo je čuli od kad je objavljena u januaru ove godine. U međuvremenu je postala najgledaniji YouTube video u istoriji (ima trenutno skoro četiri i po MILIJARDE pregleda), a Fonsiju obezbedila svetsku popularnost, dodatu na onu koju je već godinama imao u svojoj zemlji.

Koliko god bili skeptični što se Fonsija kao muzičara tiče zbog a) smorenosti od preteranog slušanja pesme “Despacito” i b) činjenice da su samo deca došla da ga čuju (roditelji su morali je l’ te), ovaj pop pevač iz Portorika je uspeo da razbije sve predrasude. Ako niste ili i jeste slušali neke njegove druge pesme, svejedno bi vas oborilo s nogu kako dobro peva, đuska, svira, čini da je atmosfera vesela i prijatna, i spoznali biste da Fonsi definitivno nije samo “Despacito”.

Foto: Goran Sivački

“Corazón En La Maleta”, “Tanto para nada”, “Llegaste tu”, “Apaga la luz”, “Quien te dijo eso” i “Echame la Culpa” samo su neke od numera koje je izveo. Mešao je balade i brze pesme za đuskanje, a pored benda, na bini su ga sve vreme pratili i igrači. Ono što smo tu još naučili je da Fonsi nema samo seksi cicu u spotu za pesmu “Despacito” i već i dve “bombe” na bini kad god nastupa!

Veselo je sve vreme između pesama ćaskao sa publikom i zahvaljivao se na srpskim zastavama koje su mu sletele na binu, kao i porukama ispisanim od strane malih fanova na velikim hamerima – “Te Amo Fonsi!” U više navrata je istakao kako je presrećan zbog gostoprimstva koje su njegova ekipa i on iskusili u Srbiji, i da se nada da će jednog dana i Portoriko moći nama da uzvrati istom merom.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=270&v=JXstoz8mkA8

“Despacito” je na bis otpevao još jednom, a onda sve oduševio kada je uzeo veliku srpsku zastavu i ogrnuo se njom pa tako skakao po bini.

https://www.youtube.com/watch?v=f2cq2QYcwdg

Brzo je otrčao i  svi su mislili da je gotovo, ali se Fonsi vratio – ovoga puta obučen u dres srpske košarkaške reprezentacije gde mu je na leđima pisalo “ФОНСИ”.

https://www.youtube.com/watch?v=6xReAN1CIJg

KOMENTARIŠI