SSP Požarevac: U požaru na deponiji izgoreo buldozer vrednosti 40 miliona dinara

SSP Požarevac: U požaru na deponiji izgoreo buldozer vrednosti 40 miliona dinara

Foto: Urban City // B.P.

-SSP je povodom poslednjeg požara na deponiji Jeremijino polje zahtevao odgovornost i smenu direktora JKP Komunalne službe Marka Marjanovića, jer se požar ovog leta ponavljao više puta, te je izazvana potencijalna opasnost po zdravlje ljudi i nanešena velika materijalna šteta preduzeću i gradu. Prema poslednjim informacijama, izgoreo je i buldožer, čija je vrednost blizu 40 miliona dinara, navodi se u saopštenju za medije.

-Prema dostupnim informacijama o biografiji direktora Marjanovića, može se zaključiti da on apsolutno ne ispunjava uslove za obavljanje ove funkcije, obzirom da je visoko obrazovanje stekao 2019.godine i da se nikada ranije nije bavio poslovima upravljanja otpadom, pa je neverovatno da neko sa ovakvom biografijom može da upravlja bilo kojim javnim preduzećem, dodaje se u saopštenju.

Ovo je samo još jedan dokaz kako Srpska napredna stranka novac i imovinu svih  Požarevljanja poverava nestručnom kadru.

Političku odgovornost mora da snosi i gradonačelnik, koji je bio saglasan sa postavljanjem Marka Marjanovića na mesto direktora JKP iako ne ispunjava uslove za obavljanje te funkcije.

SSP Požarevac će se i u narednom periodu baviti svim pitanjima od opšteg interesa po građane Požarevca, zaključuje se u saopštenju Gradskog odbora Stranke slobode i pravde Požarevac.

KOMENTARIŠI