Foto: Urban City // B.P.

Proleće je u znaku STOP SHOP-a i ove godine. „Rođendansku sezonu“ otvaramo u Požarevcu, gde ćemo 19. aprila, uz najbolji šoping i poklone za posetioce, obeležiti četvrtu godinu poslovanja ovog ritejl parka austrijske kompanije IMMOFINANZ.

STOP SHOP rođendansko slavlje ponovo donosi najbolji šoping za sve generacije u sigurnom okruženju. Brendovi su za 19.april spremili atraktivne akcije i popuste, a posetioce očekuje i bogata ponuda najnovijih kolekcija koje će obeležiti 2022. godinu. Dok posetioci uživaju u opuštenoj atmosferi ritejl parka i kupovini, očekuju ih i iznenađenja – kada STOP SHOP slavi rođendan, dele se i pokloni za posetioce!

I ove godine, Prljavi Inspektor Blaža je spremio slavljenički video, kao i specijalnu rođendansku pesmu. Takođe, tu su zanimljivi rođendanski onlajn konkursi u kojima najkreativnije učesnike očekuju vredni pokloni. Svi posetioci ritejl parka STOP SHOP su pozvani da učestvuju u Fejsbuk konkursu „Vreme je za rođendan!“ – da se fotografišu u STOP SHOP Požarevac i napišu zašto vole da kupuju tamo i u čijem društvu. Troje najzanimljivijih autora, po izboru žirija, STOP SHOP će obradovati vaučerima u iznosu od po 5.000 dinara. Drugi konkurs se odvija na Instagramu – „Napravi STOP SHOP rođendansku čestitku“. I tu će za tri najkreativnije želje biti dodeljeni posebni poklon kuponi u iznosu od po 5.000 dinara.

Sve informacije koje su vam potrebne možete naći na Facebook i Instagram profilima.

O IMMOFINANZ-U

IMMOFINANZ je komercijalna kompanija koja se bavi investiranjem i razvojem u oblasti nekretnina čije su aktivnosti fokusirane na osam glavnih tržišta Evrope: Austriji, Nemačkoj, Poljskoj, Češkoj, Slovačkoj, Mađarskoj, Rumuniji i Adrijatik regiji. Osnovna delatnost obuhvata upravljanje i razvoj nekretnina, na čelu sa brendovima STOP SHOP (ritejl), VIVO! (ritejl) i myhive (kancelarijski prostor) koji potvrđuju kvalitet i dobru uslugu. Kompanija poseduje portfolio nekretnina u vrednosti od oko 5.0 milijarde evra, koji obuhvata oko 210 objekata. IMMOFINANZ se nalazi na berzama u Beču (vodeći AT indeks) i Varšavi. Za više informacija posetite internet vebsajt: http://www.immofinanz.com

KOMENTARIŠI