Foto: Urban City

Austrijska kompanija IMMOFINANZ AG je sa svojim brendom STOP ŠOP prisutna u 8 zemalja, na 68 lokacija, i sa površinom za iznajmljivanje od preko 460.000 m².

Svi STOP SHOP centri imaju istovetan izgled. To garantuje visoku prepoznatljivu vrednost u svim zemljama i na svim lokacijama. Orijentacija STOP SHOP specijalizovanih maloprodajnih centara je potpuno jasna: interes kupaca. Kod naše ciljne publike smo uspešni zahvaljujući definisanoj arhitekturi i posebnim uslugama, kao što su zelene površine ili igrališta za decu.

Foto: Urban City

STOP ŠOP ritejl park u Požarevcu nalaziće se u ulici Đure đakovića BB (nekadašnje Litasove garaže), sa direktnim prilazom jednoj od glavnih gradskih saobraćajnica, kao i izlasku na autoput. Zbog lakog prilaza kolima kao i javnim prevozom, ritejl park će biti idealno mesto za „pametne kupce“ koji cene lako dostupne lokacije gde mogu da pronađu sve što im je potrebno – kvalitetan šoping i dobru zabavu.

Foto: Urban City

Prostiraće se na čak 7200 metara kvadratnih, 300 parking mesta, a procenjuje se da će podmiriti potrebe od oko 100.000 ljudi. Na samom početku STOP ŠOP u Požarevcu imaće 16 radnji u kojima se očekuje da će se zaposliti oko 300 Požarevljana i meštana Braničevskog okruga. Kako smo saznali iz kompanije IMMOFINANZ AG, očekuje se da konačno brendovi kao što su Deichmann, NewYorker, C&A, H&M, DM, McDonalds i ostali budu dostupni i u našem gradu.

Foto: Urban City

Na današnjem svečanom polaganju kamena temeljca, svečane govore dobrodošlice održaali su Joško Piteša, menadžer operacija kompanije IMMOFINANZ za Srbiju i Bane Spasović, gradonačelnik Požarevca, koji su ovom prilikom predstavili značaj ove investicije za Požarevac.

Foto: Urban City

„Ova investicija veoma je važna za Požarevac, kao prvo ulaganje ovog značaja u poslednjih nekoliko decenija. Izgradnja STOP SHOP ritejl parka će obezbediti posao za 300 ljudi i Požarevljanima doneti svetski poznate brendove po cenama prilagođenim našoj kupovnoj moći. Takođe, zahvaljujući ovom projektu, bićemo u prilici da stanovnike okolnih gradova upoznamo sa lepotom našeg grada i turističkom ponudom koja postaje jedan od naših glavnih aduta “, izjavio je Bane Spasović, gradonačelnik Požarevca.

Foto: Urban City

„Kompanija IMMOFINANZ je od dolaska na srpsko tržište 2015. godine imala četiri fantastična otvaranja STOP SHOP ritejl parkova u Nišu, Čačku, Valjevu i Lazarevcu, a iskustva iz ovih gradova i potražnja naših zakupaca su nas ohrabrili da se širimo dalje. Nakon Požarevca, tokom 2018. godine, uslediće izgradnja ritejl parkova u Vršcu i Sremskoj Mitrovici ”, izjavio je Joško Piteša, menadžer operacija kompanije IMMOFINANZ za Srbiju.

Foto: Urban City

 

KOMENTARIŠI