PODELI
Zalazak sunca u Ramu, Foto: Urban City

U Srbiji danas jutro vedro i sveže, u dolinama i kotlinama maglovito. Tokom dana u svim predelima biće sunčano i veoma toplo za ovo doba godine. Posle podne u jugozapadnim i zapadnim, a tokom večeri i noći i u severnim predelima Srbije očekuje se naoblačenje sa kišom i pljuskovima. Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar, u košavskom području povremeno i jak, a na jugu Banata sa olujnim udarima i do 100 km/h. Minimalna temperatura od 4 do 12°C, maksimalna dnevna od 23 do 27°C.

U Požarevcu danas sunčano i veoma toplo. Duvaće umeren do jak jugoistočni vetar. Minimalna temperatura 11°C, maksimalna dnevna 25°C.

U nedelju i u ponedeljak u većem delu Srbije biće pretežno sunčano i veoma toplo, dok se u severozapadnim, zapadnim i jugozapadnim predelima očekuje više oblačnosti, ponegde i kiša.Maksimalna temperatura od 22 do 27°C, dok će u Timočkoj i Negotinskoj Krajini biti malo hladnije. U košavskom području u nedelju duvaće jak jugoistočni vetar, na jugu Banata sa olujnim udarima. U utorak i sredu u svim predelima sunčano i dalje relativno toplo, maksimalna temperatura od 20 do 26°C.

U Požarevcu narednih dana sunčano, samo se u nedelju i ponedeljak očekuje nešto više oblačnosti. Maksimalna temperatura kretaće se uglavnom od 23 do 25°C. U nedelju duvaće umeren do jak jugoistočni vetar.

KOMENTARIŠI