Švarceneger: Terminator će se vratiti!

Švarceneger: Terminator će se vratiti!

Ako se nekadašnji bodibilder, bivši guverner Kalifornije i najpoznatiji akcioni glumac na planeti, Arnold Švarceneger, pita, „Terminatoru“ je prerano reći: „Asta la vista“.

Arni je tako demantovao navode da je došao kraj Terminator franšize i obećao obožavaocima ponovnu saradnju sa Džejmsom Kameronom, sa kojim je snimio prvi i drugi deo kultnog filma.

Prošlog meseca, šefovi „Paramaunta“ rekli su da su odustali od snimanja sledećeg dela Terminatora, uprkos tome što je Terminator: Dženesis u bioskopima zaradio 409 miliona dolara.

Švarceneger je potvrdio da studio „Paramaunt“ neće učestvovati u daljem snimanju serijala, ali „da ima 15 drugih studija koji su zainteresovani”.

„Željno iščekujem rad na još jednom filmu o Terminatoru. Samo zato što ‘Paramaunt’ ne želi da nastavi franšizu, to ne znači da 15 drugih studija takođe ne bi volelo da se prihvati tog zadatka. To ujedno znači da Terminator nije mrtav“, rekao je glumac za sajt Fandango.

Prema njegovim rečima, filmsku franšizu poput Terminatora nikada ne treba otpisivati.

„Zapamtite jednu stvar. Nakon 2018. godine, franšiza ponovo postaje Kameronova“, podsetio je Švarceneger.

Džejms Kameron, jedan od najpoznatijih režisera današnjice, ponovo će posedovati prava na franšizu početkom 2019. godine.

Kada dođe taj trenutak, Švarceneger je obećao obožavaocima ponovno okupljanje.

„Kameron će producirati, a nego drugi režirati. Uvek se radujem radu na novom Terminatoru“, zaključio je glumac.

 

KOMENTARIŠI