Foto: Urban City / B.P.

Posle svežeg jutra u većem delu zemlje sunčano vreme sa najvišom dnevnom temperaturom oko 28 stepeni. Posle podne moguća kratkotrajna kiša u centralnim i zapadnim delovima Srbije.

Ujutro po kotlinama kratkotrajna magla. Na severu pre podne pretežno oblačno, mestimično sa kišom, a u ostalim krajevima sunčano.

Posle podne i uveče promenljivo oblačno, u zapadnim, jugozapadnim i centralnim krajevima ponegde kratkotrajna kiša ili pljusak sa grmljavinom.

Vetar slab i umeren, severozapadni i zapadni. Najniža temperatura od 8 do 14, a najviša od 23 na severu do 28 stepeni na istoku i jugoistoku.

I u Požarevcu ujutru i pre podne pretežno oblačno, u pojedinim delovima grada moguća slaba kiša. Posle podne promenljivo oblačno sa dužim sunčanim intervalima.

Vetar slab, zapadni i severozapadni. Jutarnja temperatura od 12 do 14, najviša dnevna oko 24 stepena Celzijusa.

U sredu i četvrtak promenljivo oblačno i malo hladnije, a kratkotrajna kiša ili lokalni pljuskovi sa grmljavinom su mogući iznad većine krajeva samo u sredu.

Zatim postepeni porast temperature.

U petak pretežno sunčano, a za dane vikenda uz više promenljive oblačnosti kratkotrajna kiša ili pljuskovi sa grmljavinom mogući su mestimično na jugu zemlje.

Početkom sedmice opet pretežno sunčano i toplo.

KOMENTARIŠI