SVI UHAPŠENI! Porodica iz Požarevca otela odbeglu snajku jer je pobegla od...

SVI UHAPŠENI! Porodica iz Požarevca otela odbeglu snajku jer je pobegla od nevenčanog muža

Porodica Ilić đuture je krenula u poteru za snajkom čim je dobila dojavu da je u selu Bobovo!

Filmska potera policije u selu Bobovo kod Svilajnca okončana je privođenjem napuštenog muža, svekra, devera i jetrve. Oni svi, jurili su odbeglu snaju!

Meštani ovog sela bili su iznenađeni pravom opsadom policije posle prijave da su četiri nepoznate osobe otele jednu ženu i odvele je u nepoznatom pravcu, ali se ubrzo ispostavilo da je reč o porodici iz Požarevca koja je preotela snajku jer je pobegla od nevenčanog muža!

Posle četiri sata potere policija ih je našla nadomak Požarevca, sakrivene kod rođaka, i sve ih uhapsila, dok su snajku vratili kod prijatelja u Bobovo, kod kojih je pobegla od muža nasilnika!

Nesvakidašnji događaj odigrao se kada je porodica Ilić iz Požarevca đuture krenula u poteru za snajkom čim je dobila dojavu da je u selu Bobovo kod Svilajnca i da joj je drug ponudio hranu i krov nad glavom dok ne obezbedi ćerku (5) i sina od 17 meseci.

U poteru za Nevenom Savović (26), koja je sedam godina živela nevenčano sa Nenadom Ilićem u Požarevcu, krenuli su njen muž, svekar Prvoslav, jetrva Jelena Savić (25) i dever Senad Ilić. Oni su 4. avgusta, oko 17.30 upali u kuću Slađana Strainovića iz Bobova i na silu oteli Nevenu.

Slađan i njegov sin Danijel (17) tvrde da su ih Ilići napali i da su Nevenu izvukli kroz prozor, na silu je ugurali u automobil kojim su došli i odvezli je. Oni tvrde da je Nevena napustila Nenada Ilića (30) zbog nasilja u braku.

Nevena Savović, koju su reporteri „Alo!” juče zatekli u kući Strainovića u Bobovu, tvrdi da su je oni zaštitili od nasilnika i pružili joj krov nad glavom, ali da strahuje za svoj život i bezbednost dece.

– Nenad me je godinama tukao i maltretirao! Pobegla sam 20. jula od kuće i prijavila policiji i Centru za socijalni rad da napuštam muža zbog maltretiranja i da moram da ostavim ćerku od pet godina i sina od 17 meseci dok ne nađem krov nad glavom. Danijela Strainovića sam upoznala preko zajedničkog druga. Sažalio se i ponudio mi smeštaj i hranu dok se ne snađem. Kod njih sam privremeno. Posle hapšenja muža dovela sam i decu, ali se plašim da će me on ubiti čim ga puste iz pritvora! – kaže Nevena Savović i dodaje da je posle otmice preživela pravi pakao.

– Nenadu je majka javila da ga policija čeka kod kuće, zbog čega se sklonio kod rođaka. Tamo mi je pocepao svu garderobu, ugurao me u kupatilo i tukao me, govoreći da nikada neću videti decu! Nekoliko sati kasnije otvorila su se vrata i pojavila se žena inspektor, govoreći mi da sam bezbedna. Zahvalna sam porodici Strainović do kraja života! Ponudili su mi stan i hranu dok se ne snađem, jer posle svega strahuju za svoju bezbednost – kroz suze je ispričala Nevena Savović, koja apeluje na nadležne da je zaštite.

Danijel: Ljudski je pomoći!

Danijel Strainović tvrdi da ima devojku koja živi u Austriji, da nisu tačne priče da je u vezi sa Nevenom, već da joj je kao čovek pritekao u pomoć!

– Nevena se odmah javila policiji u Svilajncu i rekla da je muž fizički i psihički maltretira i tražila da joj Centar za socijalni rad da starateljstvo nad decom. Nevena je posle otmice provela devet dana u bolnici zbog povreda koje je dobila. Decu je dovela kod nas, ali ćemo joj uskoro naći novi stan – kaže Danijel Strainović

KOMENTARIŠI