PODELI
Foto: Pixabay // Ilustracija

Svinje možda nisu dobri saputnici u avionu, ali zato obučeni kao piloti mogu da budu odlični terapeuti onima koji se plaše letenja.

LiLou je petogodišnja svinja koja radi na aerodromu u San Francisku, a njen zadatak je da putnicima pomogne da se otarase stresa. Njena vlasnica Tatjana Danilova učestvuje u programu u kojem se spajaju terapeutske životinje sa putnicima.

Zato je LiLou tu, da razveseli sve prisutne i da ih oslobodi nelagode, barem tako što će im skrenuti misli sa puta koji im ne prija. Svinja nosi pilotsku kapicu, a nokti su joj nalakiranu crvenim lakom. Takva protrčava kroz detektor metala pored aerodromskog obezbeđenja i odlazi do dela za odlazak putnika.

View this post on Instagram

Thank you @reuters for covering our volunteer work (link in bio and stories)! SFO 🗓 REVEAL: Shaking & waving at SFO’s Terminal 3 at 11 AM today 🧳😘💕🐽 #RevealbyLiLou – @sfowagbrigade @flysfo @sanfranciscospca – – – – – – – #sfpig #lilouthepig #lilou #therapypig #petpig #citypig #pigsofinstagram @sanfranciscospca @thedodo @buzzfeedanimals @abc7newsbayarea @ktvu2 @theellenshow #buzzfeedanimals #abc7now #thedodo #therapyanimal #bayareabuzz #onlyinSF @onlyinsf @cutepetclub @peopletv @9gag #WagBrigade #animalassistedtherapy #airportfashion #airportlife #travelblogger #volunteer #smileambassador #pigambassador #travelbug #airportstyle #spreadlove #spreadjoy #yearofthepig

A post shared by LiLou the Pig 🐽 San Francisco (@lilou_sfpig) on

LiLou uvek dočekaju sa osmehom, dok ona njuška okolo, pozira za fotografije i zabavlja putnike.

“Ljudi su veoma srećni kada skrenu misli sa putovanja i rutine, bilo da idu na odmor ili poslovni put”, rekla je Danilova i dodala da su svi uglavnom veoma veseli kad vide svinju i da svako zastane i nasmeši se i da budu oduševljeni idejom terapeutske svinje.

Kad ne zabavlja putnike na aerodromu, LiLou živi sa Danilovom u njenom stanu u San Francisku, gde jede povrće i belančevine, spava u svom krevetu i šeta naseljem. Danilova kaže da LiLou voli da se druži sa ljudima, ali ne voli da joj iko prilazi s leđa.

 

KOMENTARIŠI