Takmičenje u spretnosti u vožnji: Bronzana odličja za Kostolčane

Takmičenje u spretnosti u vožnji: Bronzana odličja za Kostolčane

Tim vozača koji su činili Nenad Stojadinović, Srđan Đalović i Savo Martinović, uz tehničku pomoć Vladana Stankovića, osvojio je treće mesto u ekipnoj kategoriji na Majskom takmičenju vozača koje je organizovalo Udruženje vozača „Veliko Gradište“ krajem juna.

Reč je o regionalnom takmičenju na kom su učestvovala 33 profesionalna vozača iz tridesetak javnih preduzeća, ustanova, saveza vozača i auto-škola sa područja Braničevskog okruga.

Foto: Energija Kostolac

U pojedinačnoj kategoriji Nenad Stojadinović je osvojio treće mesto, čime je još jedan pehar došao u ruke Kostolčana.

– Takmičenje je imalo i teorijski i praktični deo, tako da je ocenjivano i poznavanje saobraćajnih propisa i sama spretnost na poligonu. Ovim poslom se bavim već 14 godina, a  takmičenje je bila prilika da se proveri koliko se dobro kotiramo među kolegama vozačima, ali i da skrenemo pažnju na važnost poštovanja saobraćajnih propisa koji omogućavaju da se bezbednost na putevima podigne na adekvatan nivo – rekao je Stojadinović.

1 KOMENTAR

  1. Zasto je pozarevac zadrzao za glavnu ulicu Tabacka Carsija (Tabak Carsi) ime nasledjeno od Turaka.Promenjeni su nazivi mnogih ulica kao sto je ulica jna ili puno nasih heroja i nasih naziva aod turskih naziva nijedna?

KOMENTARIŠI