PODELI
Foto: Urban City

536 total views, 6 views today

U utorak uveče se u centru Požarevca u ulici Moše Pijade dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj je jedna žena povređena po navodima očevidaca ove nezgode i njoj je pružena pomoć u Hitnoj medicinskoj službi.

Foto: Urban City

Prema navodima više očevidaca koji su se u trenutku nesreće našli u blizini, rekli su za Urban City da automobil marke Reno kangu kojim je upravljala žena nije pri skretanju u ulicu 15. oktobar levim migavcem signalizarano skretanje.

Foto: Urban City

“U jednom trenutku šetao sam pored parka kada se čula jaka škripa i zvuk cepanja stakla”, priča nam vidno uznemireni očevidac nezgode.

Foto: Urban City

Takođe auto koji joj je išao u susret (iz pravca Moše Pijade ka ulici Lole Ribara) marke Opel nije mogao da ukoči jer mu je put preprečilo vozilo Reno kangu koje je u tom trenutku skretalo, kao što smo već i rekli bez pokazivača pravca.

Foto: Urban City

Ostaje nejasno kojom brzinom se kretalo vozilo marke Opel, a po nezvaničnim saznanjima takođe od onih koji su se u tom trenutku našli u blizini vozač Opela se kretao neprilagođenom brzinom.

Foto: Urban City

Uviđaj je oko 23.35h još uvek bio u toku. Ulica 15. oktobar je zatvorena za saobraćaj do završetka uviđaja i odnošenja automobila.

Video: URBAN CITY

1 KOMENTAR

KOMENTARIŠI