Teška saobraćajna nezgoda na putu Petrovac-Krepoljin: Đakon u “ladi nivi” udario u...

Teška saobraćajna nezgoda na putu Petrovac-Krepoljin: Đakon u “ladi nivi” udario u “audi”

Foto: B.P. / Arhiva

Saša M. (42), vlasnik kafane u selu Ždrelo, teško je povređen juče ujutro za volanom “audija 80” kada ga je na putu Petrovac na Mlavi – Krepoljin udario džip “lada niva”, kojim je upravljao đakon Slobodan Rajković (73).

Prema prvim rezultatima iz istrage, udes je izazvao đakon, jer se uključio sa sporednog puta, ne poštujući znak “stop”, i bočno je udario u Sašin “audi”.

– “Audi” je potpuno uništen i Saša je samo čudom preživeo. Vozači koji su nakon sudara naišli tom deonicom odmah su obavestili Hitnu pomoć i policiju – kaže naš izvor.

Vatrogasci su morali da iseku “audi” da bi teško povređenog vozača izvukli iz vozila. Hitna pomoć je potom Sašu prevezla najpre u bolnicu u Petrovcu na Mlavi, a zatim je transportovan u Klinički centar u Beogradu.

– Pacijentu su konstatovani prelomi leve ruke i butne gosti, kao i nagnječenje grudnog koša, potres mozga, uz mnogobrojne ogrebotine i podlive po telu. Vozač “lade” je zadobio samo lakše povrede i njemu je pomoć ukazana na mestu nesreće  kaže izvor iz bolnice u Petrovcu.

KOMENTARIŠI